fbpx

Kan jij de Nederlandse ondernemers academie
aan?

We moeten eerlijk zijn, os programma is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig ben jij ook niet iedereen. De eigenschappen die je misschien nu minder geschikt maken voor veel gewone studies, zijn juist de kenmerken waar je bij ons erg goed mee uit de voeten kunt. Ons programma is ook top voor mensen in een tussenjaar.

Minimaal MBO-HAVO en tussen de 17-24 jaar?

 

In welk rijtje pas jij?

Je bent meer doener dan denker

Je hebt je MBO, HAVO of VWO op zak, misschien met de hakken over de sloot

Misschien ga je ooit het bedrijf van je ouders overnemen

Je bent een beetje rebels

Ondernemerschap zit in je bloed

Je zoekt avontuur en inspiratie

Je wil vaardigheden leren waar je morgen iets mee kan

Gefeliciteerd! Je past helemaal bij ons programma. De inspirators gaan graag met je aan de slag  

Je zit graag in de schoolbanken

Je bent gek op Franse woordjes leren

Je wil later in loondienst werken

Je zoekt zekerheid

Je denkt dat een HBO-diploma alle deuren opent

Je duikt graag in dikke studieboeken

Jouw MBO, HAVO of VWO paste als een Napapijri-jas

Je vond alle vakken nuttig en leuk

Sorry, waarschijnlijk pas jij nu toch beter bij een studie Commerciële Economie, rechten of bouwkunde

Word jij begrepen?

Misschien hoor je al jaren dat je teveel zit te Instagrammen of te gamen. En dat je meer aan school moet doen. Maar wij snappen dat je uren per dag YouTube-filmpjes kijkt of Call of Duty speelt. Jij bent namelijk een slimme doorzetter met inzicht en creativiteit. Je hebt skills die op school nauwelijks worden gewaardeerd. Tegelijkertijd weet je dat je op de socials of met gamen niet zomaar je geld kunt verdienen. Dat je ook iets moet leren. Maar wel op de ondernemende manier die bij jou past. En dat is exact wat je bij ons doet.

wat zeggen anderen?

Eigenlijk vond ik school helemaal niets. Ik kon het best, maar zag gewoon het nut niet van al die theorie. Bij de Nederlandse Ondernemers Academie kwam ik er achter hoe je kennis direct kunt inzetten bij het creëren  van je eigen product. In mijn geval was dat de ontwikkeling van een gave app voor het bewerken van foto’s.  Ik ben namelijk gek op fotograferen en techniek. 

Jort Goossens

Ik heb lang gedacht dat ik dom was. School wilde nooit echt goed lukken met al die zesjes. Na het ondernemersprogramma begrijp ik dat ik gewoon iets anders in elkaar zit. Ik ben vooral heel goed in leren met een doel. Zo denk ik dat mijn social skills misschien wel waardevoller zijn dan theoretische kennis. Top dat ik  onder andere ook daarmee aan de slag kon gaan. Ik ben nu echt gemotiveerder  dan daarvoor. 

Eva Kraan

Programma

Wat ga je DOEN?

Wij zijn geen school. Dus geen boeken, theorie stampen en zweten voor toetsen, maar aan de slag met je eerste eigen bedrijf. Ondernemen dus! Na 4 maanden heb je de basis voor een onderneming waar je echt mee kan starten. Bovendien heb je jezelf beter leren kennen en jouw ondernemersvaardigheden verder ontwikkeld. Op jouw manier. Kijk voor het complete programma op onze programma-pagina.

 

Wie betaalt jouw toffe 4 maanden?

Natuurlijk kun je aan je ouders vragen of zij de knip willen trekken. Maar dat heeft niet onze voorkeur. Ons programma is gericht op jouw ontwikkeling. Jouw vaardigheden als ondernemer. En wij zijn van mening dat je daar ook zelf een flink duit voor in het zakje kunt doen.

Je bent zo’n 20 per week met alle DOENs bezig, waarvan we 1 dag per week bij elkaar komen. Dat betekent dat er nog volop tijd is voor een bijbaan. Door jouw boost (voor een fiks deel) zelf te betalen, garandeer je jezelf om je in te zetten. Als ondernemers onder elkaar praten we dan over een ‘financiële prikkel’ om mensen te motiveren. In dit geval je eigen financiële prikkel dus.

× Heb je een vraag?