fbpx

ONze 

Inspirators

Leren doe je zelf, dat kan niemand anders voor je doen. Wij denken dat het vooral belangrijk is dat iets wilt leren. Daarom werken wij niet met docenten maar met inspirators. Zij inspireren en maken je enthousiast. En wat je leuk vindt, leer je makkelijk. In jouw programma ontmoet je veel van de volgende inspirators.

Rob van Brussel

In 1997 reisde Rob voor de eerste keer naar India om duizenden kussens te kopen voor de Nederlandse markt. Ondertussen zijn er nog maar weinig woonwinkels die geen textiel van Rob verkopen. Het assortiment wordt nog steeds veelal in het Verre Oosten gemaakt en verkocht onder de merknaam Dutch Decor of een private label. Daarnaast zit Rob in EffectConnect dat online verkopen via o.a. Bol en Amazone automatiseert en in vastgoed.

José van dalen

It starts with a Qiss. Zo introduceert zakenvrouw José van Dalen haar detacheringsbedrijf QISS IT aan talentvolle vrouwelijke (m/v) ICT-talenten. In 2010 startte zij het bedrijf met een missie: verandering teweegbrengen binnen de ICT, meer vrouwen in de branche en focus op persoonlijkheid. 10 later is QISS IT een gevestigde naam en is José een award-winning power-vrouw. Zij neemt je vol passie en energie mee op de weg van idee naar realiteit.

Richard Bross

Al 25 jaar bouwt Richard internationale ondernemingen. Van de QBS Group tot NoCeiling. En van de Partnersmasterclass tot HSO. Ook participeert hij in diverse start-ups. Richard is een netwerker en inspirator pur sang. Hij weet als geen ander (jonge) mensen te motiveren hun eigen succes na te streven. Na een ochtend met Richard ben je geïnspireerd om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan. Hij houdt je een spiegel voor, waarmee je weer stappen kunt zetten.

Kristel van Dam – Le Noble

Mensen en ondernemers in het bijzonder zijn de drijfveer van Kristel. Al vele jaren adviseert, begeleidt en coacht zij ondernemers. Bij de Nederlandse Ondernemers Academie neemt zij de ouder-kind-gesprekken voor haar rekening. In gesprekken met Kristel vinden jullie de juiste woorden voor wederzijdse verwachtingen, ambities, dromen en persoonlijke kansen. Op een manier waar je vervolgens praktisch en SMART mee aan de slag kunt én wilt. Met haar ervaring bij Ernst & Young, de Baak, IMK Opleidingen en Ondernemersreizen haalt Kristel nieuwe talenten naar boven.

Word je al enthousiast?

Sylvain Engelen

In 2000 stond Sylvain aan de wieg van 123test.nl. Hij bouwde dit concept uit tot de grootste testsite van Nederland met testen voor particulieren op het gebied van loopbaanoriëntatie, IQ en assessments. Al snel werd ook de zakelijke markt bediend en ging 123test internationaal. In 2014 verkocht Sylvain zijn aandelen om in 2015 Jobpersonality.com op te richten. Waarmee mensen op een laagdrempelige manier kunnen ontdekken welk werk bij hen past. Ook nu weer is Sylvain met niets begonnen en heeft hij inmiddels een goed lopende bedrijf.

Kilian Valkhof

Na 15 jaar partner te zijn geweest bij het fullservice internetbureau Fluxility, startte Kilian zijn nieuwe onderneming First Versionist. Een ontwerp-, product- en prototypingstudio dat de snelheid van innovatie wereldwijd wil verhogen. Dit doet Kilian met eigen applicaties en oplossingen voor partners. Denk aan sites, chatbots, apps, artificial intelligence en VR-ervaringen. Kilian heeft zijn eigen ondernemingen gebouwd en weet mensen mee te nemen in de online wereld van nu en straks.

Valerie van Zuijlen

Valerie van Zuijlen is van oorsprong grafisch ontwerper, filmmaker en art director. Als student werd ze al bekroond met gerenommeerde prijzen als de Young Master Award en de Crow Foederer Talent Award. Meerdere projecten en visual stories zijn wereldwijd gepresenteerd op filmfestivals. In 2020 richtte zij LABNEST op: de incubator en accelerator voor toekomstige ondernemers en startups in de Food Valley.

Valerie-van-Zuijlen-Labnest

twijfel je nog?

Sanne de Bruin

Al ruim 15 jaar is Sanne de Bruijn ondernemer in de kinderopvang. Niet vanuit een opleiding, maar vanuit passie voor ondernemen en dat doen waar je hart ligt. Doen waar je zelf in gelooft en vanuit je eigen overtuiging een sterk concept neerzetten. Begonnen, soms heel hard onderuitgegaan, maar geleerd in de praktijk. Hoe blijf je je vrij bewegen in een markt waar de regelgeving steeds strakker wordt? Hoe behoud je je passie? Stel jezelf en de mensen om je heen veel vragen en de antwoorden komen. Ofwel: top-inspiratie.

PEJAY BOSMA

Velen van ons zijn ‘op zoek’ en keer op keer ontstaan er nieuwe stroming die ons helpen de kwaliteit van ons leven te verbeteren. Pejay denkt dat nieuw niet altijd beter is en is aanhanger van de eeuwenoude BUDO-leer. BUDO vindt zijn oorsprong bij de samoeraikrijgers uit Japan. Zij begrepen eeuwen geleden al dat fysieke en mentale ontwikkeling hand in hand gaan. Niet voor niets beoefenen veel topmanagers Japanse vechtsporten op hoog niveau. Als je topprestaties wilt leveren moet je zowel lichamelijk als in je hoofd scherp zijn. Pejay is naast BUDO-leraar ook businesscoach. Maar hij wordt vooral blij van zijn werk met jongeren.

Marlies martens

Marlies weet wat jongeren willen en doen. Zo geeft zij NLP-Bootcamps, waarmee jongens en meiden in hun kracht komen. Marlies laat je steviger in je schoenen staan. Dit doet ze onder andere door je spiegels voor te houden, die laten zien wie je bent en hoe je nog beter je eigen keuzes maakt. De NOA spart dan ook graag en vaak met Marlies over innovatieve werkvormen, die leuk, leerzaam en opbouwend zijn.

Marlies Martens De NOA

Stefan van Sprang

Koken op twee sterren niveau is topsport. Alles moet kloppen. Ambiance, smaak presentatie. Eten bij Stefan’s restaurant ‘Aan de Poel’ is een beleving. Het menu is samengesteld als een voorstelling met een zorgvuldige opbouw en meerder hoogtepunten. Voor Stefan was het nooit een vraag, hij wilde kok worden. Maar om het topniveau te bereiken is enkel talent niet voldoende. Het gaat om focus, doorzettingsvermogen en geen genoegen nemen met een 7. En als je er dan bent blijkt het runnen van een sterrenrestaurant ook gewoon een business te zijn. Inkoop, marketing, talentontwikkeling. Dat laatste vindt Stefan misschien wel het mooiste, hij praat met respect over zijn eigen leermeesters en wil jonge enthousiastelingen graag inspireren dezelfde kansen te pakken.

Max verschuur

Onze jongste inspirator: Max Verschuur. Maar zeker niet minder inspirerend. Op zijn zestiende startte Max al zijn eerste onderneming. Met zijn inkomsten uit Werkvoortieners.nl kocht hij zijn eerste voorraden voor zijn eigen webshops. Ondertussen weet hij hoe je leveranciers in Azië producten ‘smoel’ laat geven en kent hij de verkoopwegen binnen Bol.com, Amazon en Blokker als zijn broekzak. Een lopende vraagbaak voor iedereen die online wil verkopen.

max-verschuur

Tom Dekker

Tom Dekker is sinds zijn 24e al ondernemer. Zo heeft hij studiekeuzemaken.nl ontwikkeld en in de markt gezet. Een site die ondertussen tienduizenden bezoekers per maand heeft en voor veel jongeren het startpunt is voor het kiezen van de juiste studie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in online coaching. Tom weet hoe je van een idee naar een concreet product komt. Zijn slimme tips en trics deelt hij ook graag met jou.

compleet programma, 4 maanden, all inclusive, € 3.900 

Laten we  beginnen!

Misschien een beetje spannend? Tja, dat hoort erbij als ondernemer. Aan jou de keus. Wij beloven in ieder geval dat je 4 gave maanden tegemoet gaat. Dit is de start van de rest van je leven!

× Heb je een vraag?