fbpx

Contact

Waarschijnlijk heb je nog vragen, logisch! Bel gerust, we vertellen je graag alles wat je wilt weten.

Als je een vraag via het contactformulier, per e-mail of Whatspp stelt zullen wij altijd binnen 2 werkdagen antwoorden.

FAQ

Frequently Asked Questions

Kun je ondernemen eigenlijk leren?

Kun je een professionele tennisser worden? Nee, niet zomaar natuurlijk. Daar heb je absoluut talent voor nodig. Maar als je behoorlijk sportief bent en je hebt de juiste drive om aan je fore- en backhand te werken kom je een heel eind. Ditzelfde geldt voor ondernemen. Daarvoor moet je allereerst ondernemend, besluitvaardig en gedreven zijn. Daarnaast heb je lef, motivatie en inspiratie nodig om überhaupt te beginnen. En dat is precies wat we jou bieden.

Wat levert het programma jou op?

Even flauw maar echt waar: wat jij eruit wilt halen. Wij gaan je in tegenstelling tot een gewone opleiding niet vertellen wat je moet leren. We bieden je wel alle ondersteuning om jouw droom ‘straks’ te realiseren. Aan de hand van je eigen idee, product of dienst ontdek je talenten waarvan je niet wist dat je ze had. Je gaat jouw eigenwijsheid en jouw eigen pad nog meer waarderen, maar ook handiger inzetten om die droom waar te maken. Dat kan het overnemen van een familiebedrijf zijn, je eigen bedrijf starten of verder groeien in een vervolgstudie.

Wat is het grootste verschil met een gewone opleiding?

Waar moeten we beginnen? Kortgezegd: bij ons volg je geen opleiding. Je krijgt geen docenten, geen studieboeken, geen examens en geen klaslokaal met digibord. Bij ons kun je ook niet slagen of zakken. Wel zorgen we ervoor dat je 4 maanden lang iedere week opnieuw zin hebt om heel praktisch met je eigen idee en jezelf aan de slag te gaan. Zo bouw je jouw eigen gave site, leer je jouw idee en jezelf in te pitchen en ervaar je dat ook jij een leider bent. Een ondernemer die anderen voor zich weet te winnen.

Wie zijn jouw mede-deelnemers?

Goede vraag. Iedere groep bestaat uit maximaal 8 jonge ondernemende jongeren tussen de 17 en 23 jaar met tenminste MBO- of HAVO-niveau. Mensen die in deze fase van hun leven meer hebben aan inspiratie dan aan een leerboeken en een klaslokaal. Inspiratie om nóg meer uit jezelf te halen. Iedereen in de groep wil op praktische wijze ontdekken wat er bij ondernemen allemaal komt kijken. Samen werk je aan je eigen ondernemersvaardigheden.

Wat kun je verwachten – in 3 zinnen?

Zin 1: inspiratie, motivatie en vaardigheden om het idee waar je misschien al een beetje mee bezig bent uit te werken tot iets waar je de markt mee op kunt. Zin 2: continue ondersteuning bij en feedback op dat wat je bedenkt, presenteert en doet in ons programma. Zin 3: een superleuke en leerzame tijd waar je de rest van je leven – whatever je gaat doen – met plezier op terugkijkt. 

Is dat ouder-kind-gesprek verplicht?

Nee, dat is niet verplicht. Maar we adviseren je wel er gebruik van te maken. Misschien kun je nu al goed met je vader en/of moeder praten over wat je ‘later’ wilt doen en wat je daarvoor nodig hebt. Misschien ook niet. Met het ouder-kind-gesprek gaan jullie elkaars wensen, verwachtingen en drijfveren nog beter begrijpen. Stel je geen 10-minuten gesprekje voor, maar een volwassen gesprek onder leiding van een professional.

Waarom kost het all-inclusive programma zoveel geld?

Ja, aan ons programma hangt inderdaad een fiks prijskaartje. We willen serieus het beste voor je en we willen dat hetgeen je gaat ervaren ook beklijft. Wij bezuinigen niet op inspirators, locatie, een zeilweek, survivaltocht, workshops en bovenal bijna 24/7 ondersteuning. Ons programma is ook zo ingericht dat er volop ruimte is om ernaast te werken. Sterker, dat adviseren we je ook. Tot slot: vergelijk ons programma en ons resultaat gerust met andere tussen- en breekjaren … up to you.

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen

De wereld ligt  aan je voeten!

DE NEDERLANDSE ONDERNEMERS ACADEMIE

Brinkstraat 15, 
6721 WR, Bennekom

× Heb je een vraag?