fbpx

Partners van de NOA

Ondernemen doe je niet alleen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Nederlandse Ondernemers Academie. We zijn daarom blij met onze partners. Onze partners zijn op hele verschillende terreinen werkzaam maar één ding hebben ze allemaal gemeen. Ze zien de waarde van ondernemerschap op weg in je je eigen ontwikkeling.

Partners-nederlandse-ondernemers-academie

Interessant vervolg op of alternatief voor ons ondernemersprogramma

Wat kun je doen na of als alternatief voor ons ondernemersprogramma? Uiteraard kun je doorgaan met je eigen bedrijf en daar een succes van maken, al dan niet tijdens een studie. Daarnaast kun je een ondernemersstudie volgen of met de rugzak de wereld in trekken. Heb je nog wat extra inspiratie nodig voor een passende studie of gaaf tussen(half)jaar? Hieronder een paar links die je op ideeën kunnen brengen.

Team Academy | Particuliere opleiding | HBO-diploma

Dit is een gave 4-jarig opleiding waar je leert door te doen. En ‘doen’ staat hier echt voor ‘je eigen onderneming (door)ontwikkelen’. In deze gecertificeerde opleiding werk je onder begeleiding van een business coach in teams aan jouw bedrijf. Tijdens de opleiding ga je ieder jaar op reis naar het buitenland, kies je bedrijven waar jij van wilt leren en verdien je een deel van je investering meteen terug in je eigen onderneming. Gemiddeld bestaat het team voor 20% uit internationale studenten vanuit de hele wereld. Daarom is Engels de taal op deze school.

EuroCollege | Particuliere opleiding | HBO- of MBO-diploma

EuroCollege biedt een heuse opleiding ondernemen en gaat daarbij verder dan alleen lessen. Daarom kom je bij EuroCollege zeker ook om jezelf verder te ontwikkelen. Tijdens je studie focus jij je op discipline, mentaliteit en mind-set. Je leert dat hard werken loont. De opleidingen zijn versnelde trajecten met lange dagen, pittige deadlines en persoonlijke begeleiding. Zo word je voorbereid op een succesvolle carrière. Hun motto? No pain, no gain! Tijdens deze 3-jarige studie kun je aan de slag met je onderneming en daar ook in afstuderen. EuroCollege heeft meerdere vestigingen.

Plaatsen om je te oriënteren voor je studie of tussenjaar.

Studiekeuzemaken.nl | Geweldig overzicht van alle mogelijkheden

Zie je af en toe door de bomen het bos niet meer als het gaat om studie- of tussenjaarmogelijkheden? Neem dan een kijkje op studiekeuzemaken.nl. Daar ontdek je welke studie of studiebreak het beste bij je past. Zo voorkom je een verkeerde keuze. Overigens kun je op deze site ook terecht voor een korte studiekeuzetest, gratis studiekeuze advies en (betaalde) studiekeuzebegeleiding.

Tussenjaarkenniscentrum | Over risico’s en mogelijkheden

Doorstuderen of een tussen(half)jaar? Voor sommigen een makkelijke keuze, voor anderen een dilemma. Beide opties hebben voor- en nadelen. Het Tussenjaarkenniscentrum heeft ze voor jongeren en hun ouders op een rijtje gezet. Daarnaast bieden ze Tussenjaar-informatiebijeenkomsten, vragenuurtjes en nog veel meer. Deze site is trouwens ook handig voor docenten, mentoren en decanen van middelbare en MBO-scholen.

ANDERE LEUKE PARTNERS VAN DE NOA

labnest | BRoedplaats voor startups

LABNEST is een uniek initiatief gericht op de volgende generatie van entrepreneurs in de Food Valley. LABNEST investeert in toekomstige ondernemers door hen een eigen kantoor (lab), begeleiding en een netwerk van investeerders te bieden, waarmee ze hun startup kunnen pitchen, lanceren en laten groeien. Met LABNEST krijgen jonge starters dus letterlijk en figuurlijk de ruimte, kans en de tijd om hun onderneming klaar te stomen voor de markt. LABNEST zit in Ede en heeft 9 Labs.

JOBPERSONALITY | LEER JEZELF BETER KENNEN

Op deze site vind je een beroepskeuzetest, waarmee je ontdekt waarom sommige beroepen je heel erg aanspreken en andere beroepen je interesse niet hebben. Daarnaast is hun persoonlijkheidstest interessant. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je namelijk in staat bent om een loopbaankeuze te maken. Na het doen van de persoonlijkheidstest weet je beter welke werkomgeving en beroepen bij jouw persoonlijkheidsprofiel passen en krijg je tips hoe het beste uit jezelf te halen. Tot slot leer je op JobPersonality meer over jouw sterke kanten met de competentietest.

SCRIPTIUM | EXCELLENTE ONDERWIJSHULP

Loop je vast met je studie? Heb je moeite met bepaalde vakken? Doe het niet langer alleen, maar schakel de juiste hulp in. Bij Scriptium kun je op ieder moment een professionele docent of begeleider krijgen die jou bijles of tentamentraining geeft. Scriptium werkt enkel met de beste docenten!

× Heb je een vraag?