fbpx

Partner worden?

Bij de ondernemersacademie zoeken we altijd naar samenwerkingen waarmee we de waarde voor onze deelnemers kunnen verhogen. Winnen-winnen is het uitgangspunt.

Inspirators

De Nederlandse Ondernemers Academie drijft op de passie van onze inspirators. Mensen die in de praktijk hebben ervaren wat er voor nodig is om je dromen waar te maken. Inspirators die in staat zijn hun enthousiasme over te brengen op een volgende generatie.

Heb jij iets unieks te bieden aan ondernemers in spé? Laten we afspreken!

bedrijven

Niemand weet de ondernemersmentaliteit beter op waarde te schatten dan een ondernemer zelf. Wij willen onze deelnemers laten ervaren hoe het er in het echte leven aan toe gaat. Verbinding met echte bedrijven is dan een voorwaarde. Wat de frisse ideeën van onze deelnemers waard kunnen zijn voor bedrijven hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen, toch?

HBO-instellingen

Wie deze website leest kan misschien de indruk krijgen dat we de waarde van een reguliere studie laag inschatten. Niets is minder waar. We geloven dat iemand die weet wat hij wil vanzelf tot de ontdekking komt dat hij kennis nodig heeft om zijn doelen te bereiken.

Lees verder hoe een samenwerking met de  Nederlandse Ondernemers Academie voor een HBO-instelling van waarde is.

× Heb je een vraag?