fbpx

Business Possible startevent

Voor starters en twijfelaars

2,5 miljoen mensen dromen van een eigen bedrijf. Daarvan schreven zich er in het afgelopen coronajaar 120.000 in bij de Kamer van Koophandel. Voor al degene in Gelderland die nog twijfelen en een duwtje in de rug nodig hebben om te starten, is er op 12 maart in Ede het take-off event Business Possible

Business-possible

Vaak hoor je dat ondernemen begint met een goed idee. Dat is deels waar. Om goed van start te gaan heb je namelijk twee zaken nodig. Een business idee èn het lef om daadwerkelijk te starten. Dat laatste is ten minste zo belangrijk als het eerste. Teveel goede ideeën halen het niet, omdat de persoon erachter de ondernemersstap uiteindelijk niet zet.

“Het evenement Business Possible wil al die aanstaande ondernemers een schopje onder de bibs geven”, vertelt Imre de Groot van de Nederlandse Ondernemers Academie. “Het ondernemerschap kan je namelijk zoveel bieden, zoals vrijheid, plezier en voldoening. Met Business Possible willen we bereiken dat meer ondernemersdromen werkelijkheid worden.”

“We hebben een geweldig programma met sprekers die aanstaande ondernemers inspireren en waaraan je jouw business idee kunt toetsen”, vult Valerie van Zuijlen van LABNEST aan. “Zo komt Marleen Basart van Bites We Love, een van de finalisten uit de KvK Innovatie Top 100 in 2021. En ook Diderik van Gent van Toyota geeft acte de presénce.”

Praktische informatie

Business Possible vindt op 12 maart van 13.00 tot 16.00 uur plaats in Ede. Tickets koop je op businesspossible.nl voor € 55 per persoon. Tijdens het evenement is er volop ruimte om over je eigen business idee te vertellen en de levensvatbaarheid ervan te toetsten. Ook krijg je meer informatie over de mogelijkheden voor scholings- en innovatievouchers in Gelderland.

NOA-partner-LabNest
nederlandse Ondernemers academie
× Heb je een vraag?