fbpx

NOA Voor Ondernemers

Hoe maak ik mijn (nieuwe) onderneming succesvol? Daar draait het allemaal om bij de Nederlandse Ondernemers Academie. Of je een starter bent of al wat verder in je ondernemersreis, bij ons zet je de extra stap die je nodig hebt om het vliegwiel nog harder aan te zwengelen. Meer klanten? Kom maar op. Betere online vindbaarheid? Let us know. Hoger uurtarief? Gaat ons lukken. In al onze programma’s en trajecten krijg je megaveel tips die je direct toe kunt passen. Wij zijn dé ondernemersacademie van Nederland.

Ondernemers uit de Food Valley kunnen een voucher van €1.500 bij ons besteden. Kom je uit Gelderland? Maak dan gebruik van de voucher van €1.000. van De Startversneller. 

NOA-voor-ondernemers

Ondernemers­programma’s

Je  wilt starten met je eigen onderneming. Of je bent net begonnen aan je ondernemersreis. Misschien heb je je baan opgezegd, werk je nog deels voor een baas of ben je pas afgestudeerd. Hoe dan ook, je weet dat je een duw in de rug nodig hebt voor the next step. En die krijg je bij ons. Onze programma’s zijn ontwikkeld door ervaren ondernemers. Dus geen ellenlange theorie en geen vuistdikke businessplannen, maar meteen goed uit de startblokken komen.
Lees meer…

Business­ coaching

Veel startende ondernemers hebben een geweldig idee. Maar zet dit idee maar eens succesvol in de markt. Met een ondernemerscoach lukt dit beter en sneller. Een goede coach maakt jouw product/dienst concreter, verheldert jouw propositie, vindt nieuwe klanten en vergroot jouw online vindbaarheid. En houdt jou bovendien een opbouwende ondernemersspiegel voor. Wij zijn die gecertificeerde sparringpartner voor jou. De kans is groot dat je een mooie subsidie kunt krijgen voor onze ondersteuning.
Lees meer…

Maatwerk

Ben je met een groep ondernemers op zoek naar een gezamenlijke ondernemersboost? Een nieuwe bak inspiratie en een gemeenschappelijke ervaring? Laat ons even meedenken! We nemen business clubs, young-Rotary’s, trainees en alumni graag mee op de zeilboot, op survival of naar een experience centre. Ook verzorgen we een geweldige ondernemersmodule voor het MBO en HBO. Een module die  net even meer inspireert, motiveert en creëert.
Lees meer…

start begin 2024

Boost Your Business

boostprogramma voor startende ondernemers

Boost de groei van je bedrijf

perfect vervolg op jouw opleiding

Diverse voucheregelingen mogelijk

Waarom de
Nederlandse Ondernemers Academie?

We love entrepreneurs! We houden van hun lef, hun drive, hun eigenwijsheid en hun uitdagingen. De afgelopen jaren ondersteunden we tientallen (startende) ondernemers bij het waarmaken van hun droom. Op tal van gebieden en in tal van branches. Van kapperszaken, freelance-consultants en cybersecurity-bureaus tot horeca, fashion en kinderopvangstichtingen. Om maar eens wat te noemen.

Wij geloven in learning-by-doing en just-in-time-learning. Bij ons geen dikke leerboeken, obligate leslokalen en businessplannen die in de la verdwijnen. Wel to-the-point tips en adviezen, veel persoonlijke begeleiding en concrete antwoorden op jouw vragen. En bovenal knetterveel inspiratie van collega-ondernemers. Inspiratie waarmee je jouw business laat groeien. 

Samen hebben Michiel en Imre van de Nederlandse Ondernemers Academie meer dan 30 jaar ondernemerservaring. Ook zijn we gecertificeerde business coaches. Waar nodig zetten we ons eigen netwerk in om jouw vraag te beantwoorden. Noem ons gerust hét startpunt van jouw ondernemersreis.

Wat-maakt-ons-anders-dan-een-studie

Ervaren ondernemerscoaches

Verbeter je ondernemerskills

Praktische hulp

Inzicht in jezelf

Boost voor de groei van bedrijf

uitbreiding van je Netwerk

Ondernemersprogramma’s

ondernemersprogramma-brons

ondernemers­programma Brons

In dit online ondernemersprogramma bouw je in 8 overzichtelijke stappen een goede basis voor je eigen bedrijf. Na dit programma is jouw business ready for take-off!  In de heldere leeromgeving werk je gestructureerd aan de volgende onderdelen van jouw bedrijf. Meer informatie…

ondernemersprogramma-brons

ondernemers­programma Zilver

In dit programma volg je niet alleen ons online ondernemersprogramma, maar krijg je ook 4 uur business coaching. Tijdens de coaching maken we niet zomaar een gezellig praatje met jou over zaken waar je tegenaan loopt. Nee, we gaan snoeihard samen met jou aan de slag om jouw businessidee in de vaart der volkeren op te stoten. Je wordt overladen met adviezen, tips en trics, waar je diezelfde dag nog mee aan de slag kunt. De coaching gaat over waar jij het over wilt hebben en/of waar wij doorheen prikken. Meer informatie…

ondernemersprogramma-brons

ondernemers­programma Goud

Ons gouden ondernemersprogramma is serious business. Samen bouwen we namelijk het raamwerk van jouw onderneming. Sterker, met dit programma ga je als Usain Bolt of Dafne Schippers uit de startblokken.

We gaan je werkelijk aan alle kanten ondersteunen. Van het aanscherpen van je businessidee tot het werkelijk in de markt zetten van je product/dienst. Samen vinden we jouw eerste klanten, maken we een aansprekende site, zorgen we dat jouw financiën op orde zijn en ben je online vindbaar.

De 10 uur business coaching kun je besteden zoals jij dat wilt en op jouw moment. Bijvoorbeeld in 4 dagdelen van 2,5 uur bij ons op kantoor of in 5 Zoom-sessies van 2 uur. Wat jij wilt. Meer informatie…

Imre-ondernemerscoach

Business Coaching

Bekijk je onderneming eens met andere ogen

Een goede coach kijkt zorgvuldig naar wat jouw onderneming en jijzelf nodig hebben om een stap verder te komen. Hij stelt vragen waar je misschien nog niet over hebt nagedacht, benoemt valkuilen en staat klaar als sparringpartner. Maar bovenal laat hij kansen zien. Kansen waarmee jouw bedrijf beter uit de startblokken komt. En dat is precies wat wij doen. 

“Na onze management buy-out moesten we vol aan de bak met het vinden van nieuwe markten. De Nederlandse Ondernemers Academie wist feilloos onze pijnpunten én onze kracht te benoemen. En ons te introduceren bij de nieuwe doelgroep.” – Vincent en Pedro

“Ik zat een beetje te klungelen met mijn webshop en de toegang tot Bol.com. Michiel en Imre brachten de juiste focus aan qua producten en online conversie. Ook brachten ze mij in contact met een Bol.com specialist. Ik draai nu een respectabel maandsalaris.” – Pien

“Na jaren als remedial teachers in het onderwijs, wilden we onze eigen coachingspraktijk voor ouders die een duwtje kunnen gebruiken. De eerste klanten hadden we snel, maar toen stagneerde het. Met hulp van de NOA zijn we ons meer gaan richten op scholen i.p.v particulieren. Was een belangrijke verandering in mind-set.” – Ishma en Frederique

Subsidies, Regelingen en vouchers

Net als wij koestert onze overheid ondernemers. Daarom zijn er veel subsidies waarmee je jouw ondernemerskennis vergroot en je business laat groeien. Bel gerust als je daar met ons over wilt sparren. Voor startende ondernemers in Gelderland en Overijssel is De Startversneller sowieso interessant. Met hun voucher van €1.000 krijg je onze coaching bijna gratis. Dat geldt ook voor ondernemers uit de Food Valley. Zij maken gebruik van de Food Valley Scholingsvoucher t.w.v. €1.500. We vertellen je er graag meer over.  

Michiel-ondernemerscoach

Maatwerk

Als het maar met ondernemerschap te maken heeft

Natuurlijk kun je weer een keynote speaker inhuren voor jullie ondernemersbijeenkomst of startup-event. En daarna met z’n allen aan de borrel en bitterbal of de soep en broodjes, Maar misschien wordt het tijd om weer eens echt te inspireren. Voel leiderschap aan het roer van een zeilboot. Ontdek je kracht als je onder leiding van een ex-marinier in de buitenlucht een groep in beweging moet krijgen. Leer beter pitchen en presenteren in een experience centre. Kortom: organiseer een ondernemersevent waarmee je inhoudelijke aspecten van het ondernemerschap aan ondernemerskills verbindt. In overleg verzorgen we een tof programma. Van 1 dagdeel tot 3 dagen. Het kan allemaal. 

Speciaal voor MBO en HBO

Steeds meer studenten gaan snel na hun studie als zelfstandige aan de slag. Blijven ze toch voor een baas werken, dan is ‘ondernemerschap’ een steeds belangrijkere competentie. Niet zo gek dus dat leren ondernemen en ondernemersvaardigheden in veel studies aandacht krijgt. Veel opleidingen zoeken nog wel naar een goede praktische invulling van het stukje ondernemerschap in het curriculum. Dat stukje dat net even meer inspireert, motiveert en creëert. Hiervoor heeft de Nederlandse Ondernemers Academie een module ontwikkeld, die wij binnen of aanvullend op de opleiding verzorgen. Waardevol voor commerciële opleidingen, maar zeker ook voor technische, creatieve en paramedische studies als Werktuigbouwkunde, Grafische Vormgeving, Kunstacademie, Conservatorium, Fysiotherapie en Ergotherapie. Lees verder.

 

ondernemers-event

Ondernemers Events

outdoortraining-voor-ondernemers

Outdoor training voor ondernemers

ondernemerszeilen

Ondernemers zeildagen

× Heb je een vraag?